تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

چگونه از زرد شدن دندان ها جلوگیری کنیم؟

    مینا قابل رویت ترین قسمت دندان می‌باشد، که  اگر به اندازه کافی مواد معدنی داشته باشد، رنگ دندان روشن‌تر یا سفیدتر بنظر خواهد رسید. با این وجودمشاهده میشود رنگ  دندان در برخی افراد، اغلب نیمه شفاف، خاکستری روشن یا زرد رنگ می‌باشد.

    *دلایل تغییر رنگ دندان

    -شرایط وراثتی، بیماری (hyperbilirubinemia و غیره) -میزان بیش از حد فلوراید (که سبب لکه‌های قهوه‌ای و سفید می‌شود)-داروهای مشخص (مثل تتراسایکلین) که قبل از ۸ سالگی استفاده شوند-شوک و ضربه جسمی و روحی که منجر به خونریزی درون pulp دندان و در پی آن تغییر رنگ دندان می‌شود.
     
    *عوامل این لکه‌ها موارد زیر می‌باشند:
     غذاها (سس سویا) و نوشیدنی‌ها (قهوه، چای، کولا، شراب قرمز، آب جو)، به ویژه آن دسته از نوشیدنی‌ها که اسیدی هستند، استعمال توتون، بهداشت دندانی ضعیف که منجر به پلاک و جرم می‌شود و لکه‌ها به آسانی روی دندان‌ها انباشته می‌شوند. مواد مکمل حاوی آهن. استفاده بیش از دهان شویه‌های حاوی کلرهگزیدین و کلرید ستیلپریدینیوم. ورودی بیش از اندازه فلوراید به خاطر سطوح بالا و غیر معمول در آب یا از طریق مصرف پیوسته فلوراید خمیر دندان یا دهان شویه‌ها. داروهایی که حاوی آنتی‌هیستامین، آنتی‌سایکوتیک هستند یا داروهای کنترل کننده فشار خون بالا.
     
    *جلوگیری از تغییر رنگ
    از عوامل خارجی لکه‌ها تا حد امکان اجتناب کرده و به طور مرتب بعد از هر غذا مسواک بزنید تا از لکه‌های ایجاد شده به وسیله غذاها و نوشیدنی‌هابرروی دندان جلوگیری به عمل آورید. همچنین با استفاده از نخ دندان می‌توانید تشکیل باکتری و جرم‌های بین دندان‌ها را کاهش دهید و سلامت دهان و دندان خود را بهبود ببخشید.

    کانال نکات مهم سلامتی
    @public_health


    این مطلب تا کنون 60 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ جمعه 29 آبان 1394 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : , , , , , ,

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز پنجشنبه 27 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55487
  • تعداد مطالب :159492
  • بازدید امروز :379948
  • بازدید داخلی :37371
  • کاربران حاضر :219
  • رباتهای جستجوگر:379
  • همه حاضرین :598

تگ های برتر